Lessen

Check hier ons maandelijks groeiende lesaanbod. Wij zijn altijd op zoek naar de beste, gekste en leukste lessen om jou een sportieve ervaring te bieden die meer is dan bewegen.

Paaldansen

De lessen worden gegeven door gecertificeerde instructors met een liefde voor de sport en dit zul je ook zeker terug zien in de lessen.
Paaldansen is geschikt voor iedereen: vrouwen, mannen en kinderen!
Voor kinderen bieden we ook speciale lessen genaamd Verticaal Turnen.

Meld je aan!
Nieuw!

Verticaal Turnen

Na veel vraag starten we nu ook met Verticaal Turnen. De naam zegt het al, turnen maar dan verticaal, in de paal. Kinderen zijn hier vaak heel goed in en hebben alle trucjes vaak veel sneller onder de knie.
Verticaal Turnen is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Meld je aan!

Aerial Silk

Bekend van het circus! Aerial Silk wordt ook wel Tissue genoemd. Je hangt in de lucht aan twee zijden stroken en doet daar gave trucjes, bewegingen en poses. Combineer sporten met kunst en gezelligheid.
Op 22 september zijn we gestart met onze eerste vierdaagse cursus
Deze cursus is geschikt voor bijna alle leeftijden: vanaf 6 jaar ben je al welkom.

Meld je aan!

Paalsport voor Mannen

Paaldansen is niet alleen voor vrouwen! Ook voor mannen is dit een geweldige krachtsport. Omdat mannen hier fysiek aanleg voor hebben kun je hier veel power moves verwachten.
Mannen zijn welkom in onze reguliere lessen en wanneer er genoeg aanmeldingen zijn starten we met aparte lessen.
Ben jij een man en wil je een pionier zijn op het gebied van paalsport?

Meld je dan nu aan!

Oriental Dance

Buikdansen met de Braziliaanse Jaqueline Brasileye! Ze heeft al vele jaren ervaring met les geven in het mooie sierlijke buikdansen. Ze is onder meer getraind door de grote Egyptische sterren: Raqia Hassan, Farida Fahmy, Tito Seif en Mohamed Shahin. En wij hebben het geluk haar bij GraviTease te mogen aanbieden!
Onze buikdanslessen zijn geschikt voor alle leeftijden.

Meld je aan!

Strenght & Stretch (S&S)

Hoe hoger het niveau in Paaldansen hoe belangrijker lenigheid en kracht worden. Denk hierbij aan moves zoals Basic Invert of Iron X en Deadlift als je veel verder bent. Deze moves wil iedereen kunnen maar kosten veel tijd en energie om te leren. Met Strenght & Stretch ondersteuning willen we jullie helpen jullie doelen in de paal sneller te bereiken.
Tijdens de Strenght & Stretch lessen focussen we ons elke week op één of meerdere spiergroepen. Verdeeld over een uur zullen we dan uitdagende krachtoefeningen doen en vervolgens uitgebreid stretchen.
Strenght & Stretch is geschikt voor alle leeftijden!

Meld je aan!

Speciale GraviTease Pole!

Als eerste ter wereld hebben wij deze hybride paal! Hij draait schuin rond en er is ook een Flying Pole van te maken.
Wij zijn druk bezig om hem helemaal uit te testen en een lespakket samen te stellen zodat je hier binnenkort ook lessen in kunt volgen!
Omdat hier veel kracht en ervaring bij vereist is moet je wel een basis hebben van minimaal Ster 3.0.
Hou onze facebook en instagram in de gaten voor nieuws en filmpjes!

Nieuw!

Personal Training

We werken ook aan een Personal Training programma. Hiermee kunnen we je helpen fit te blijven en de door jou gestelde doelen te bereiken. Want met goede begeleiding kom je daar een heel stuk sneller!
We vinden een manier van trainen en aan je lichaam werken die het beste bij jou past en zo voor jou het fijnst voelt. Jouw doelen staan hierbij centraal.
Hou onze facebook pagina in de gaten voor nieuws en aankondigingen.