Lessen

Check hier ons maandelijks groeiende lesaanbod. Wij zijn altijd op zoek naar de beste, leerzaamst en leukste lessen om jou een sportieve ervaring te bieden die meer is dan bewegen.

Paaldansen

De lessen worden gegeven door gecertificeerde instructors met een liefde voor de sport en dit zul je ook zeker terug zien in de lessen.
Paaldansen is geschikt voor iedereen: vrouwen, mannen en kinderen!
Voor kinderen bieden we ook speciale lessen genaamd Verticaal Turnen.

Meld je aan!

Verticaal Turnen

Na veel vraag starten we nu ook met Verticaal Turnen. De naam zegt het al, turnen maar dan verticaal, in de paal. Kinderen zijn hier vaak heel goed in en hebben alle trucjes vaak veel sneller onder de knie.
Verticaal Turnen is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Meld je aan!

Aerial Silk

Bekend van het circus! Aerial Silk wordt ook wel Tissue genoemd. Je hangt in de lucht aan twee zijden stroken en doet daar gave trucjes, bewegingen en poses. Combineer sporten met kunst en gezelligheid.
Deze cursus is geschikt voor bijna alle leeftijden: vanaf 6 jaar ben je al welkom.

Meld je aan!

Paalsport voor Mannen

Paaldansen is niet alleen voor vrouwen! Ook voor mannen is dit een geweldige krachtsport. Omdat mannen hier fysiek aanleg voor hebben kun je hier veel power moves verwachten. Mannen zijn welkom in onze reguliere lessen en wanneer er genoeg aanmeldingen zijn starten we met aparte lessen. Ben jij een man en wil je een pionier zijn op het gebied van paalsport?

Meld je dan nu aan!

Oriental Dance

Buikdansen met de Braziliaanse Jaqueline Brasileye! Ze heeft al vele jaren ervaring met les geven in het mooie sierlijke buikdansen. Ze is onder meer getraind door de grote Egyptische sterren: Raqia Hassan, Farida Fahmy, Tito Seif en Mohamed Shahin. En wij hebben het geluk haar bij GraviTease te mogen aanbieden!
Onze buikdanslessen zijn geschikt voor alle leeftijden.

Meld je aan!

Speciale GraviTease Pole!

Als eerste ter wereld hebben wij deze hybride paal! We hebben hem zelf ontworpen vandaar dat wij hem ook wel de GraviTeasepole noemen. Hij draait schuin rond en er is ook een Flying Pole van te maken.

Hou onze facebook en instagram in de gaten voor nieuws en filmpjes!

Nieuw!

Feminine

Dansen, sexy zijn, jezelf zijn, je krachtig voelen, plezier hebben, jouw lichaam weer toe eigenen! Beweging helpt je om beter in contact te komen met jouw feminine-side. Een dansles waarbij het ontdekken van je vrouwelijkheid centraal staat. Vrouwelijke dansimprovisatie met inspiratie uit: moderne dans, floorwork, jazz, exotic floorwork uit het paaldansen.
De les is voor iedere vrouw, ook als je nog niet gedanst hebt, en geen figuur hebt als Beyonce. Iedereen is welkom!
Check het FB event voor nog meer info.

Meld je aan!